Groepspraktijk Mere

Kerkhofstraat 48

9420 Mere
Tel: 053/838422


Er wordt  met een telesecretariaat gewerkt en de dokter zal elke ochtend van 7.45 tem 8.15  telefonisch bereikbaar zijn. Voor dringende persoonlijke vragen kan je dan terecht bij de dokter zelf. 

Bedankt voor jullie begrip

Vakantie

De dokter is met vakantie van 29 jan 24 tem 9 februari 24


In de Wachtzaal

Een mondmasker is niet meer verplicht, maar wordt ten zeerste aangeraden indien U verkouden bent, dit om Uw

medemens van infectie te vrijwaren



CORONA/COVID-19

momenteel is het virus niet langer epidemisch, maar endemisch. Dit betekent dat de strenge maatregelen niet meer van kracht zijn. Onze immuniteit is beter en het virus is zwakker. Wel blijft het aangewezen om- ook voor niet-COVID-gerelateerde klachten- de nodige aandacht te hebben voor hygienischce maatregelen en ter beschermingvan  mensen met een onderliggende stoornis of hoge ouderdom een mondmasker te dragen bij verkoudheden of grippale symptomen.

Preventie op lange termijn 

De impact van corona kan je beperken door een gezonde levensstijl. Dit houdt in: regelmatig  bewegen (wandelen, fietsen, zwemmen, lopen,...);en  een BMI tussen 21 en 24, beperken van suikers, alcohol en vet in de voeding.


Gelieve afspraken en aanvragen voor huisbezoeken steeds in de voormiddag te maken, of online, of telefonisch op het nummer 053/83 84 22.

Gelieve bij elke afspraak uw identiteitskaart mee te brengen!

Voortaan kan u ook met bankcontact en payconiq betalen!

Door het grote aantal reeds bestaande patiënten, is er momenteel een patiëntenstopDe dokter neemt geen nieuwe patiënten meer aan.
Dank voor Uw begrip.